ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ύπνου ώστε να κοιμάστε καλύτερα και σωστά. Σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε ποιοτικότερη απόλαυση διαδρομής, με ένα μαξιλάρι ταξιδιού. Ελάτε στο Κατάστημα DreamHome Karagounis και επιλέξτε μέσα από τη συλλογή μας.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ Ύπνου ταξιδιού πολυτέλειας και άνεσης από την elitestrom και Tempur αποκλειστικά στην Πάτρα απο την DreamHome karagounis.

ACTIGARD

Σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τις διεθνείς  προδιαγραφές, η elite strom καλύπτει τα υψηλότερα standards υγιεινής, αποδεικνύοντας το  με  διεθνείς πιστοποιήσεις, όπως αυτή της  ACTIGARD.

ISPA

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ανάγκες του καταναλωτή και την άριστη εξυπηρέτηση του. Η elite strom επιδιώκει να παρακολουθεί στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις για τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της και του τελικού αποτελέσματος.  Για το σκοπό αυτό, είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Προϊόντων Ύπνου (ISPA). Συνεργάζεται μαζί του για τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της, ώστε να επενδύει στην άνεση του καταναλωτή και να του εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα ύπνου.

ISO

Ο Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης (ISOείναι μια παγκόσμια ομοσπονδία των εθνικών οργανισμών προτύπων και ουσιαστικά διασφαλίζει την σταθερή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων.

Η elite strom εργάζεται με συνέπεια για να εξασφαλίσει σε όλους τους καταναλωτές άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση.

Το πρότυπο ISO 9001:2008 που διαθέτει, πιστοποιεί τους αυστηρούς ελέγχους καθ’ όλη τη παραγωγική διαδικασία, από τον διεθνή φορέα UKAS.

Οι δυνάμεις της εμπειρίας και της παράδοσης συνδυάζονται με τις νέες τεχνολογίες. Καθώς αποτελούν τα δύο βασικά όπλα στα χέρια της της elite strom.
Μαζί εργάζονται και καινοτομούν για να προσφέρουν στον πελάτη εξειδικευμένα προϊόντα, με προσοχή στη λεπτομέρεια για να κάνουν τη ζωή του πιο άνετη, πιο ξεκούραστη και πιο όμορφη. Γιατί όπως λέει ένας elite άνθρωπος, «sleep is the soundtrack of life»

Ελάτε στο Κατάστημα DreamHome Karagounis και επιλέξτε μέσα από τη συλλογή μας.Eterno Mobili Homad. Πληρώστε άμεσα με έως 12 άτοκες  Δόσεις μέσω κάρτας. Και κερδίστε το όφελος της τιμής των μετρητών.