ΒΑΣΗ ESTET

ESTET

Το Estet είναι το απόλυτα ολοκληρωμένο σύστημα ύπνου!
Ο σκελετός του είναι κατασκευασμένος από συμπαγή ξύλο ελάτης, ενώ παράλληλα οι 2 σειρές ανεξάρτητων ελατηρίων στο εσωτερικό του μειώνουν τις πιέσεις στη σπονδυλική στήλη, απορροφούν την κίνηση και προσαρμόζονται απόλυτα στις καμπύλες του σώματος.

WONDERFLEX

Βάση με 260 ανεξάρτητα ελατήρια / m² και μασίφ ξύλο ελάτης. Η μελετημένη του κατασκευή προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ανατομικότητα και αντοχή αυξάνοντας το χρόνο ζωής του στρώματος. Μια βάση που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του στρώματός σας στο μέγιστο

WONDERBED

Η κλασσική μας βάση με 220 ελατήρια / m² τύπου cosiflex στο εσωτερικό, είναι κατασκευασμένη όπως ένα ανατομικό στρώμα με αποτέλεσμα να απορροφά τους κραδασμούς. Ο σκελετός είναι από μασίφ ξυλεία ελάτης, ειδικά κατασκευασμένος για να μην τρίζει και με κλίση στην επιφάνεια που τοποθετείται το στρώμα, ώστε να μην μετακινείται.

PRIMEBED

Βάση από μασίφ λευκή ξυλεία και 220 ελατήρια / m² τύπου cosiflex. Τα ελατήρια δίνουν έξτρα ανατομικότητα στο στρώμα και απορροφούν τους κραδασμούς και τις πιέσεις λειτουργώντας προσθετικά στην αντοχή και την αίσθηση του στρώματος. Ο σκελετός που είναι κολλητός και καρφωτός στις ενώσεις, αποτελεί εξαιρετικά σταθερή κατασκευή χωρίς τριξίματα και θορύβους.

SOLIBOX

Το solidbox είναι κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από μασίφ ξυλεία ελάτης σχεδιασμένο έτσι ώστε να σας επιτρέπει να απολαύσετε στο απόλυτο τις ευεργετικές ιδιότητες του στρώματός σας. Εξαιρετικά γερή και σταθερή κατασκευή χωρίς ανεπιθύμητους θορύβους.

STORAGE BOX

Κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο.
Εύκολο, λειτουργικό αλλά πάνω από όλα ξεκούραστο και ανατομικό.Περιμετρικό πλαίσιο από MDF, με επένδυση accopiato.
Υδραυλικός μηχανισμός για εύκολη πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο.
Τελάρο με ενσωματωμένες ανατομικές τάβλες, προσαρμοσμένο στον υδραυλικό μηχανισμό.

ERGO

Το ανατομικό τελάρο κρεβατιού ergo είναι εμπνευσμένο και βασισμένο στην ανάγκη σας για έναν ξεκούραστο και χαλαρό ύπνο. Το ergo συμβάλει στη διατήρηση της μέγιστης αντοχής του στρώματος σας και ταυτόχρονα το βοηθά να αναδείξει και να διατηρήσει τα χαρακτηριστικά του.

FLEXIBLE

2 μοτέρ Γερμανικής τεχνολογίας
Τα ξύλινα μέρη του σκελετού είναι κατασκευασμένα από κόντρα πλακέ
Aνατομικές τάβλες με ελαστικά στηρίγματα που ενισχύουν την ανατομική συμπεριφορά του στρώματος
Δυνατότητα συγχρονισμένης ανάκλησης με ένα control
Ύψος μηχανισμού ανάκλησης 11,5cm
10 χρόνια εγγύηση, 3 χρόνια για το μοτέρ

ΒΑΣΕΙΣ

ACTIGARD

Σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τις διεθνείς  προδιαγραφές, η elite strom καλύπτει τα υψηλότερα standards υγιεινής, αποδεικνύοντας το  με  διεθνείς πιστοποιήσεις, όπως αυτή της  ACTIGARD.

ISPA

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ανάγκες του καταναλωτή και την άριστη εξυπηρέτηση του, η elite strom επιδιώκει να παρακολουθεί στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις για τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της και του τελικού αποτελέσματος.  Για το σκοπό αυτό, είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Προϊόντων Ύπνου (ISPA). Συνεργάζεται μαζί του για τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της, ώστε να επενδύει στην άνεση του καταναλωτή και να του εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα ύπνου.

ISO

Ο Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης (ISOείναι μια παγκόσμια ομοσπονδία των εθνικών οργανισμών προτύπων και ουσιαστικά διασφαλίζει την σταθερή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων.

Η elite strom εργάζεται με συνέπεια για να εξασφαλίσει σε όλους τους καταναλωτές άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση.

Το πρότυπο ISO 9001:2008 που διαθέτει, πιστοποιεί τους αυστηρούς ελέγχους καθ’ όλη τη παραγωγική διαδικασία, από τον διεθνή φορέα UKAS.

Οι δυνάμεις της εμπειρίας και της παράδοσης συνδυάζονται με τις νέες τεχνολογίες. Καθώς αποτελούν τα δύο βασικά όπλα στα χέρια της της elite strom.
Μαζί εργάζονται και καινοτομούν για να προσφέρουν στον πελάτη εξειδικευμένα προϊόντα, με προσοχή στη λεπτομέρεια για να κάνουν τη ζωή του πιο άνετη, πιο ξεκούραστη και πιο όμορφη. Γιατί όπως λέει ένας elite άνθρωπος, «sleep is the soundtrack of life»