ΚΕΦΑΛΑΡΙΑ

Ύπνος από όλο τον κόσμο.

Η elite strom είναι η μοναδική ελληνική εταιρία που προσφέρει περισσότερες και ποιοτικότερες προτάσεις σε προϊόντα ύπνου.από όλο τον κόσμο.
Μια αναγνώριση του ενδιαφέροντος της για τον Έλληνα καταναλωτή. αλλά και μια μεγάλη αναγνώριση για την elite strom, από τους παγκόσμιους κολοσσούς της κατηγορίας.

Η τεχνογνωσία αιχμής, η πολυετή εμπειρία, η αγάπη και το μεράκι κάθε έμπειρου τεχνίτη. καθώς και η προσοχή στη λεπτομέρεια, γίνονται τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Που τοποθετούν την elite strom εδώ και τόσα χρόνια σε ηγετική θέση στην αγορά. Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρίας Βασίλης Σπίνος. Εδώ και 40 χρόνια, διδάσκει στους ανθρώπους της elite strom πως «ένα ποιοτικό στρώμα, είναι ένας ξεκούραστος άνθρωπος».

Κάθε πρώτη ύλη και κάθε νέο προϊόν περνούν από τη Διαδικασία Ελέγχου, με εξαντλητικά τεστ ποιότητας και αντοχής. Για εξομοίωση χρήσης μιας 10ετίας. Ένα στρώμα elite αντέχει κάθε ανταγωνισμό, ακόμα και αυτόν του ίδιου του χρόνου.
Υψηλής ποιότητας υλικά και άριστες πρώτες ύλες, υποστηρίζουν το στόχο των κορυφαίων προϊόντων ύπνου elite strom, ώστε να συνδυάζουν και να προσφέρουν το τρίπτυχο της  άνεσης, της καινοτομίας και του σύγχρονου σχεδιασμού.

Έχοντας μια σημαντική πορεία στο χρόνο, η εταιρία elite επιβραβεύεται από την πρώτη εταιρία προϊόντων ύπνου στον κόσμο. Την ΤΕMPUR.  Στην elite strom, την αποκλειστική εκπροσώπησή της στην Ελλάδα.