ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ  Dreamhome Karagounis

Η κρεβατοκάμαρα αποτελεί  το χώρο που ξεκουραζόμαστε σωματικά αλλά και πνευματικά.  Εκεί περνάτε το 1/3 της ημέρας μας συνεπώς το 1/3 της ζωής σας. Γι’ αυτό και πρέπει να αφιερώσουμε χρόνο στη διαμόρφωσή της ώστε να είναι λειτουργική και να επιδρά θετικά στην ψυχολογία μας.

Με γνώμονα τη χαλάρωση και την ευχάριστη αίσθηση χρειάζεται να δώσετε μεγάλη σημασία στην επιλογή του κρεβατιού σας για παράδειγμα σχέδιο, χρώμα ξύλου, ύφασμα ακόμα και λεπτομέρειες λάκας καθώς επίσης τον πλέον σημαντικό παράγοντα αίσθησης την σωστή επιλογή του στρώματός σας. Σας προτείνουμε στρώματα από την elitestrom τα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε στα καταστήματά μας. Ακόμα υπάρχει η δυνατότητα να γνωρίσετε τα υπνοσύνολα της elitestrom, κρεβάτια με ελατήρια στην βάση τους για πλούσια αίσθηση ύπνου.

Η κρεβατοκάμαρα αποτελεί  το χώρο που ξεκουραζόμαστε σωματικά αλλά και πνευματικά.  Περνάμε εκεί το 1/3 της ημέρας μας συνεπώς το 1/3 της ζωής μας. Γι αυτό και πρέπει να αφιερώσουμε χρόνο στη διαμόρφωσή της ώστε να είναι λειτουργική και να επιδρά θετικά στην ψυχολογία μας.

Με γνώμονα τη χαλάρωση και την ευχάριστη αίσθηση χρειάζεται να δώσουμε μεγάλη σημασία στην επιλογή του κρεβατιού μας για παράδειγμα σχέδιο, χρώμα ξύλου, ύφασμα ακόμα και λεπτομέρειες λάκας καθώς επίσης τον πλέον σημαντικό παράγοντα αίσθησης την σωστή επιλογή του στρώματός μας. Σας προτείνουμε στρώματα από την elitestrom τα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε στα καταστήματά μας. Ακόμα υπάρχει η δυνατότητα να γνωρίσετε τα υπνοσύνολα της elitestrom, κρεβάτια με ελατήρια στην βάση τους για πλούσια αίσθηση ύπνου. Ανανεώστε το Χώρο σας με Βραβευμένες Κρεβατοκάμαρες JOIN. Για Κάθε Απαίτηση & Γούστο! Κρεβατοκάμαρες κατασκευασμένες με Υλικά Φιλικά προς τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον. Οι κρεβατοκάμαρες της Join έχουν βραβευθεί για την καινοτομία και την ποιότητά τους. Οι καπλαμάδες είναι 100% φυσικοί, ενώ οι μηχανισμοί είναι της κορυφαίας εταιρείας Hettich. Τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα με υλικά φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Οι βαφές είναι πιστοποιημένες με ISO 9001 και ISO 14001.Πενταετής εγγύηση.

Η κρεβατοκάμαρα αποτελεί  το χώρο που ξεκουραζόμαστε σωματικά αλλά και πνευματικά.  Περνάμε εκεί το 1/3 της ημέρας μας συνεπώς το 1/3 της ζωής μας. Γ ιαυτό και πρέπει να αφιερώσουμε χρόνο στη διαμόρφωσή της ώστε να είναι λειτουργική και να επιδρά θετικά στην ψυχολογία μας,

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ DreamHome Karagounis ελληνική εταιρεία κατασκευή από ξύλο μασίφ και λάκα μάτ με 5 χρόνια εγγύηση www.elitestrom.gr