ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

ο χώρος αυτός αποτελεί το κέντρο της κατοικίας ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ Καθώς εκεί συγκεντρωνόμαστε είτε για να γευματίσουμε είτε για να φιλοξενήσουμε τους δικούς μας ανθρώπους σε ένα ευχάριστο γεγονός. Δίνοντας σημασία στην επιλογή της τραπεζαρίας και της διακόσμησης της θα πετύχουμε το να αποτελέσει σημείο αναφοράς της κατοικίας μας.   Η ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ  αποτελεί το βασικό στοιχείο του χώρου γιαυτό δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο σχήμα αλλά και στο μέγεθος που ταιριάζει ιδανικά.
Μία παραλληλόγραμμη τραπεζαρία συνήθως  ενδεικνύεται για να διαχωριστούν ενιαίοι χώροι. Ενώ αντίστοιχα μεγάλη σημασία έχει και η επιλογή των κατάλληλων καθισμάτων. Χρώματα έντονα στα υφάσματα βοηθούν να ταιριάξουν με τη ΤΡΑΠΖΑΡΙΑ. Τα υλικά που θα επιλεγούν ξύλο ή μασίφ ξύλο, μέταλλο, γυαλί, τσιμέντο, κεραμικό  θα καθορίσουν και το τελικό ύφος του συνόλου της τραπεζαρίας σας.

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

ο χώρος αυτός αποτελεί το κέντρο της κατοικίας.  Καθώς εκεί συγκεντρωνόμαστε είτε για να γευματίσουμε είτε για να φιλοξενήσουμε τους δικούς μας ανθρώπους σε ένα ευχάριστο γεγονός. Δίνοντας σημασία στην επιλογή της τραπεζαρίας και της διακόσμησης της θα πετύχουμε το να αποτελέσει σημείο αναφοράς της κατοικίας μας.   Η ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ  αποτελεί το βασικό στοιχείο του χώρου γιαυτό δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο σχήμα αλλά και στο μέγεθος που ταιριάζει ιδανικά.
Μία παραλληλόγραμμη τραπεζαρία συνήθως  ενδεικνύεται για να διαχωριστούν ενιαίοι χώροι. Ενώ αντίστοιχα μεγάλη σημασία έχει και η επιλογή των κατάλληλων καθισμάτων. Χρώματα έντονα στα υφάσματα βοηθούν να ταιριάξουν με τη τραπεζαρία. Τα υλικά που θα επιλεγούν ξύλο ή μασίφ ξύλο, μέταλλο, γυαλί, τσιμέντο, κεραμικό  θα καθορίσουν και το τελικό ύφος του συνόλου της τραπεζαρίας σας.

 

 Όλες οι τραπεζαρίες μας είναι σχεδιασμένες σύμφωνα με τις τάσεις του σύγχρονου ή βιομηχανικού design. Όμορφες τραπεζαρίες, άλλες από μασίφ ξύλο και άλλες από φυσικούς καπλαμάδες Δρυός, Καρυδιάς ή Οξιάς, με απλές βάσεις ή περίτεχνες μεταλλικές, άλλες σε συνδυασμό λάκας και άλλες πιο λιτές και όλες με δυνατότητα αλλαγών. DreamHome Karagounis Πάτρα