ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ

 

Το ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ είναι το δωμάτιο του σπιτιού όπου τα μέλη της οικογένειας κάθονται μαζί για να ασχοληθούν με μια ευχάριστη κοινή δραστηριότητα. Ή να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν. Ενώ παράλληλα μετατρέπεται και σε χώρο όπου μαζευόμαστε με φίλους συζητώντας ατελείωτες ώρες, αλλά και διασκεδάζουμε ακούγοντας μουσική, ή απολαμβάνοντας μία ωραία ταινία. Στο ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ μπορείτε να τοποθετήσετε έπιπλα που προορίζονται για κάθισμα.Όπως  καναπέδες, πολυθρόνες ή καρέκλες σε σχήμα U. Με αυτόν τον τρόπο όπου και αν κάθεται κάποιος, θα μπορεί να έχει μια ευχάριστη συζήτηση, έχοντας όλα τα μέλη της παρέας μπροστά του.  Εναλλακτικά μπορεί να γίνει μία διαρρύθμιση, σε σχήμα L. Έτσι ελευθερώνεται ο χώρος εμπρός από τον καναπέ και προτείνεται για διασκέδαση και ψυχαγωγία, καθώς δημιουργείται μια πιο φιλική ατμόσφαιρα.

Σημαντικό επίσης  στο ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ είναι το κάθισμα του καναπέ. Μιας και θα καθορίσει εν τέλει το στυλ που θα επιλεγεί.  Το κάθισμα από λάστιχο υψηλής ποιότητας δίνει μία σταθερή αίσθηση και επαναφορά με την χρήση. Ενώ ο συνδυασμός πούπουλου και λάστιχου μας παρέχει καλύτερη άνεση και πιο αφράτη αίσθηση. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν πάντα πως θα πρέπει να τα τινάζουμε ελαφρά ανά χρονικά διαστήματα για να επανέρχονται. Η επιλογή της χρήσης του καθιστικού θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το ιδανικό σχήμα του καναπέ, μέσα από την πλούσια σειρά που σας προτείνουμε, ώστε να δημιουργήσετε ένα χώρο άνετο αλλά και ευχάριστο.

Παράλληλα μπορείτε να διαλέξετε καναπέ με σύγχρονη εμφάνιση, αλλά και λειτουργία. Καθώς υπάρχουν καναπέδες χωρίς τα συνηθισμένα μπράτσα στις άκρες. Αυτό βοηθά στην αποφόρτιση του χώρου από τον όγκο του καναπέ. Μιάς και δεν οριοθετούμε τη επιλεγμένη σύνθεση με αρχή και τέλος. Καθώς επίσης μπορεί να φιλοξενήσει χρήστες, με άνεση στα πόδια λόγω ελευθερίας. Μία άλλη λογική σύνθεσης είναι, γωνιακός καναπές δύο τεμαχίων με διαφορετική διάσταση το καθένα, και τελείωμα με πλάτη, ώστε να μπορεί να μας δίνει δύο διαφορετικές διαστάσεις.

https://homad.eu

https://elitestrom.gr