ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ύπνου Tempur elitestrom ανατομικά με στήριξη του αυχένα του κεφαλιού και των ώμων μοναδικής σχεδίασης παρέχοντας τον τέλειο ύπνο

  • Ένα πιο μαλακά διαμορφωμένο υλικό TEMPUR εναρμονίζεται απόλυτα με αυτό το μoναδικής διπλής όψης σχεδιασμό. Για να παρέχει ένα ελαφρώς μαλακότερο, αλλά υποστηρικτικό μαξιλάρι που ταιριάζει σε οποιαδήποτε θέση ύπνου. Η ελαφρά τοξωτή πλευρά παρέχει πρόσθετη στήριξη για το κεφάλι. Και το λαιμό για όσους κοιμούνται σε ύπτια θέση. Ενώ η άλλη πλευρά προσφέρει μια πιο παραδοσιακή αίσθηση μαξιλαριού και λειτουργεί καταλλήλως για όσους κοιμούνται σε πλάγια θέση.
  • Ενδείκνυται για όσους χρειάζονται μια πιο θεραπευτική στάση ύπνου. Ο σχεδιασμός ακολουθεί τη φυσική καμπύλη σας. Υποστηρίζοντας το κεφάλι, το λαιμό και τους ώμους σας για να σας βοηθήσει στην ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης.Και να σας παρέχει τον τέλειο ύπνο.
  • Ο ειδικός σχεδιασμός επιτρέπει να αναπνέετε καλύτερα.Ακόμα και όταν κοιμάστε μπρούμυτα. Το σχήμα, το υλικό και το κάλυμμα του μαξιλαριού, έχουν σχεδιαστεί για τον καλύτερο αερισμό, την άνεση και έναν πιο ξεκούραστο ύπνο.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ύπνου Elite Strom Είτε κοιμάστε ανάσκελα, είτε στο πλάι, είτε παίρνετε αγκαλιά το μαξιλάρι, υπάρχει ένα μαξιλάρι εδώ ακριβώς για σας. Επιλέξτε ένα από τα πουπουλένια μας ΜΑΙΛΑΡΙΑ  ή από τα ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ με γέμιση Tempur  ή γέμιση  πολυεστέρα σε διάφορες ποικιλίες πάχους ανάλογα τον ύπνο που κάνετε. Και με καλύμματα από μαλακά υφάσματα θα…